SIKÇA SORULAN SORULAR

S.S.S.

Yamaç Bistro'nun lezzetli dünyasını keşfederken aklınıza takılabilecek sorular için buradayız! Lokasyondan menü çeşitliliğine, ulaşım bilgilerinden özel etkinliklere kadar en merak edilen konulara hızlıca göz atın. Unutmayın, her sorunuz bizim için değerli ve yanıtlamaktan mutluluk duyarız.

Yamaç Bistro, Amasya şehir merkezine hakim Çakallar mevkiindedir. Özel aracınız ile şehir merkezine 5, Amasya-Merzifon havaalanına 40 dakika, Çorum’a 1 saat, Samsun ve Tokat’a 1 buçuk saat uzaklıktadır.

Yamaç Bistro, alt katında Alakart, üst katında Kafe hizmeti vermektedir. Restoran menüsünde yöresel Amasya lezzetleri, eşlikçiler, ara sıcaklar, fırın, tava ve ızgara yemekleri sunmaktadır. Kafe menüsünde aperatifler, tatlılar, sıcak ve soğuk içecekler bulunmaktadır.

Kahvaltı servisimiz saat 08:30 itibariyle başlamaktadır. Açık büfe kahvaltı servisimiz yoktur.

Haftanın her günü saat 08:30 saatinde servisimiz başlamaktadır. Kış dönemi kapanış saati 23:00, yaz dönemi kapanışımız gece yarısıdır. Mutfağımız saat 21:30’da kapanmaktadır.

Özel günleriniz için restoran bölümünde masa tasarımı yapmaktayız. Özel toplantı organizasyonları için Vip salonumuzda 30 – 35 kişiye kadar özel hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi için iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Ziyaretiniz esnasında bir sıkıntı yaşamamanız adına rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Bahçe ile balkonlarımızda ve açık alanlarda sigara içilebilir. Salonlarımızda ve kapalı alanlarda sigara içilmemektedir.

60 araçlık özel otoparkımız vardır.

Açık alanlarda ve taşıma kafesi içerisinden çıkmaması halinde kabul ediyoruz.

Evet. İletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Küçük misafirlerimizin daha eğlenceli vakit geçirmesi için kendilerine özel oyun parkımız mevcuttur.